Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - nem lesz dedikált szerver

|

Részleteket tudtunk meg a Mass Effect: Andromeda multiplayer módjával kapcsolatban.

Hirdetés

Bár nem emiatt lesz érdemes játszani, a Mass Effect: Andromeda részét képezi egy többjátékos mód, amivel a kampány során hasznosítható tárgyakat szerezhetünk meg. Azért annyira nem hangsúlyos, hogy dedikált szervereket kelljen hadba állítani, így a BioWare inkább a peer-to-peer megoldás mellett döntött (ahogy tette azt a Mass Effect 3 esetében is). 

Ezt Fernando Melo producer árulta el, aki továbbá azt is megerősítette, hogy a jelenlegi tervek között nem szerepel a platformok összekötése, így mindenki csak olyan játékosokkal játszhat, akik vele azonos platformon játszanak (PC-sek a PC-sekkel, Xbox One-osok az Xbox One-osokkal, PS4-esek a PS4-esekkel). 

Rizikós dolog a p2p-t választani, mert sok mindenen múlik, összejön-e egy kapcsolat,  és ha sikerül is összekapcsolódni, nagyobb eséllyel szakad meg, mintha dedikált szerverek biztosítanák a hátteret. Bár ha a Ubisoft bevállalta a For Honornél, ami elég erősen a multira épül, lehet, hogy az Andromedánál sem lesznek gondok.

A többjátékos módot hamarosan, a Mass Effect: Andromeda béta során próbálhatjuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)