Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - változnak a dialógusok is

|

Nem csak a Mass Effect 3 befejezése nem lesz hatással a Mass Effect: Andromeda történetére és szereplőire, de a döntéseink sem lesznek olyan egyértelműek, mint abban.

Hirdetés

Egyre érdekesebbnek tűnik a Mass Effect: Andromeda koncepciója. A játék E3-as fejlesztői videója sok érdekességre rávilágított, majd szépen szállingóztak a további információk is a főhős nevéről és arról, hogy a Mass Effect 3 befejezése milyen hatással lesz a történetre, most pedig ismételten egy fontos részletre hívta fel a figyelmünket a BioWare. 

A stúdió kreatív igazgatója, Mac Walters a GamesRadar+-nak nyilatkozott és szavai alapján a Mass Effect: Andromeda nem csak a korábbi mentéseinket hagyja figyelmen kívül. A korábban megismert morális rendszernek is búcsút mondhatunk, az új játékban ugyanis nem lesznek Paragon és Renegade opciók, vagyis nem fogjuk tudni olyan egyértelműen eldönteni, hogy melyik válasz helyes és melyik helytelen, ez pedig lehetővé teszi a komplikáltabb döntéseket is.

Walters elmondta, hogy szerintük a játékosok jobban szeretik a "szürke" döntéseket, mint a tisztán feketéket vagy fehéreket. A Paragon/Renegade rendszer meghatározó része volt Shepard jellemének, azonban a legendás parancsnokkal együtt ezt is maguk mögött hagyják és - az új főszereplő behozásával - áttérnek egy komplexebb megoldásra. Azt viszont sajnos nem árulta el, hogy milyen lesz az új rendszer. 

A Mass Effect: Andromeda megjelenése 2017 elején, valószínűleg jövő tavasszal várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Örültök a BioWare döntésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)