Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ismerős arcok térhetnek vissza?

|

Könnyen lehet, hogy hamarosan egy olyan fajjal találkozhatunk az Andromeda világában, akiket már korábbról ismerünk.

Hirdetés

Megjelenésekor hatalmas felháborodást váltottak ki a Mass Effect: Andromeda hibái, ami valahol érthető, hiszen az előző három rész igen magasra tette a mércét. Szerencsére azóta a fejlesztők is javítottak a játékon, illetve a közösség is nagyjából beismerte, hogy azért nem menthetetlen az Andromeda. Most kiderült, hogy talán még egy ismerős fajjal is találkozhatunk majd a közeljövőben, így tovább simítható a rajongótábor idegrendszere.

A játék nyolcadik APEX küldetésének bevezetőjében szerepel egy utalás, amely szerint maszkot viselő nomádok éppen úton vannak az Androméda galaxis felé. Értelemszerűen a Quarian fajról van szó, akiknek ugye hatalmas szerepe volt az előző trilógia történetében. Egy rövid üzenetet is hallhatunk, ami ugyan nem túl jól kivehető, de az biztosan szerepel benne, hogy "visszatérni Keelah Si'yah-ba".

Ugye az előző trilógiában gyakran hallhattuk a "keel se'lai" kifejezést a Quarianoktól, hiszen számukra az otthonuk spirituális jelentőséggel bír. Ez alapján már szinte biztos, hogy visszatérnek a maszkos barátaink, már csak az a kérdés, hogy mikor és milyen formában? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)