Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - beköszön a krogan csapattag, Drack is

|

Nincs az a csapat, amelyben ne lenne helye egy két lábon járó tanknak, amely szerepkört a Mass Effect: Andromedában nem meglepő módon az új krogan bajtárs, Drack tölti be.

Hirdetés

Már nem sok választ el tőle, hogy nekilódulhassunk felfedezni egy teljesen új galaxist a régóta várt Mass Effect: Andromedában, azonban ahhoz, hogy sikerrel járjunk szükség van különböző kvalitású csapattársakra, akik más-más területen erősek. Például izomban. 

Drack lesz a legkeményebb csapattagunk az összes közül, igazi sokat próbált harcos, aki a BioWare vezető írója, Cathleen Rootsaert szerint a legöregebb krogan a Mass Effect univerzumban. Drack kulcsfontosságú része a Pathfinder kompániának, a szárnyai alá veszi például az általa csak "kölyöknek" becézett Rydert, így a maga módján egészen közel kerülhet majd a szívünkhöz - akárcsak korábban Urdnot Wrex. Persze tipikus badass krogan lévén imádja az összecsapásokat és előszeretettel van benne minden balhéban. Íme ő: 

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ne hagyjátok ki a korábbi csapattárs, Jaal bemutatkozását sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)