Hirdetés

Szinte ingyenes lesz a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3

|

A BioWare akció-szerepjátéka hamarosan bekerül az EA Access és az Origin Access kínálatába, így nagyon olcsón játszhatjuk majd vele, azonban nem ez az egyetlen újdonság.

Hirdetés

Bár a megjelenéskor valóban nem volt a helyzet magaslatán a Mass Effect: Andromeda, azóta szépen kikupálta a BioWare, azonban ez nem változtat azon a tényen, hogy rengetegen felültek a gyűlöletvasútra, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy rohamos tempóban csökkenjen a játék ára is. 

Hirdetés

Az Electronic Arts most bejelentette, hogy a Mass Effect: Andromeda is csatlakozik azon játékok listájához, amiket az EA Access (Xbox One) és Origin Access (PC) havi előfizetésekkel játszhatunk, vagyis ha bekerül a felhozatalba, akkor előfizetőként annyi időt tölthetünk majd el vele, amennyit csak szeretnénk. Az Xbox One-ra elérhető EA Access havi 990 forintot, évi 5500 forintot kóstál, míg a PC-s Origin Access 3.99 euróba kerül havonta/24.99 euróba évente. 

Persze nem ez az egyetlen kiemelt cím, amire október és december között lecsaphatnak majd a szolgáltatások felhasználói: a Star Wars: Battlefront II és a Need for Speed: Payback is kapnak egy próbaverziót (Play First Trial), valamint az EA Access esetében elérhetővé válik a Dead Space 3 és a The Sims 4 trial is. Jól hangzik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)