Hirdetés

Néhányan már előtölthetik a Mass Effect: Andromedát

|

Ugyan a kiadó még nem jelentette be a Mass Effect: Andromeda előtöltésének elindulását, a konzolos előrendelők közül már többek elkezdhették leszedni a játék fájljait.

Hirdetés

A launch trailer megjelenése is jelezte, hogy gyakorlatilag minden készen áll a Mass Effect: Andromeda rajtjára, már csak ki kell valahogy várnunk a jövő heti rajtot. Hogy minél többen nekiugorhassanak a kalandnak már az első pillanatban, valószínűleg előre le is tölthetjük a játék állományait, sőt, ezt néhányan már el is kezdhették.

Ugyan a hivatalos csatornákon senkit nem tájékoztattak erről, úgy tűnik, az EA több lépcsőben útjára is indította a BioWare legújabb alkotásának előtöltését. A közösségi médiában egyre több beszámoló tűnik fel, miszerint a Mass Effect: Andromeda már elkezdett települni a szerencsés gamerek PlayStation 4-eire és Xbox One-jaira. A közzétett képekből kiderül az is, hogy nagyjából 43 gigabyte-ba sikerült belepréselni az Androméda-galaxis bejárható szegletét. Az előtöltés egyébként Xboxon annyira nem korai, hiszen az EA Access játékosok csütörtökön már neki is kezdhetnek Ryder kalandjainak.

Viszont mivel a teljes játékosbázisnak szóló megjelenés csak 23-án esedékes, még van bőven ideje a játékosoknak, hogy letöltsék a Mass Effect: Andromedát és az EA-nek is, hogy elárulja, mikortól láthatnak neki ennek - a konzolok mellett PC-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)