Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - nem minden ismert fajjal találkozunk majd

|

A játék kreatív vezetője elárulta, hogy bizony lesznek olyanok, akik nem térnek vissza az Andromédában, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy végleg búcsút kéne mondanunk nekik.

Hirdetés

A BioWare egy elképesztően tág univerzumot épített fel a Mass Effect franchise köré, amelyben több tucat idegen fajjal találkozunk a kalandjaink során. Annyival, amennyit egyszerűen képtelenség volt a folytatásba bezsúfolni.

A Mass Effect: Andromeda kreatív igazgatója, Mac Walters a GameInformernek adott interjújában árulta el, hogy bár a galaxis összes fajával nem találkozunk majd a következő epizódban, a stúdió nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a későbbieknek még visszatérjenek.

"Úgy terveztük a játékot, hogy mindannyian felbukkanhassanak. De remélhetőleg érthető okokból az első játékban nem lesz benne mindenki."

Biztosak vagyunk benne, hogy így is bőven lesz tartalom a Mass Effect: Andromédában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)