Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ilyenek lesznek a fegyverek

|

Az Andromeda Initiative videósorozat legújabb részében a fegyverekkel és azok megfelelő használatával ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

Nem minden esetben válhat be a diplomácia az új Mass Effectben, bizony elő fog fordulni, hogy agresszívabb megoldásokhoz kell majd folyamodnunk. Semmi pánik, itt van Liam csapattársunk, hogy egy új videóban bemutassa a rendelkezésre álló fegyvereket.

Távolról szereted kiiktatni ellenfeleidet egy mesterlövészpuskával, vagy jobban preferálod, ha közelebbről kell harcolni a már jól ismert Avenger gépfegyverrel? Nem számít, mert az Andromédában meg fogod találni a neked tetsző taktikát, és közben még személyre is szabhatod a stílusodat a hét választható profil segítségével.

Azonban nem csak lőfegyverek állnak majd rendelkezésünkre, kardokat és pörölyöket is használhatunk ellenségeink legyőzésére, de a korábbi részekből visszatérő omni tool is bevethető a harcok során.

A Mass Effect: Andromeda március 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már, hogy kipróbálhassátok a játék fegyverarzenálját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)