Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - 17 percnyi, spoiler-mentes játékmenet

|

Aki kicsit hosszabban szeretné nézni, ahogy az új főhős lövöldöz és varázsol, az kattintson a lejátszás gombra, és dőljön hátra.

Hirdetés

Az IGN.com jóvoltából végignézhetünk 17 percet a Mass Effect: Andromeda egyik szereplője, Peebee küldetéséből. Szinte minden sztorihoz kapcsolódó párbeszédet kivágtak belőle, így spoilerektől nem kell tartani.

A 17 perces anyagban a játékos több képességet, és játékstílust is bemutat, miközben egy gyönyörű, vulkáni bolygó felszínét is bejárja. Akit érdekel, hogy milyen lesz a harcélmény, az mindenképpen nézze végig.

A Mass Effect: Andromeda megjelenése 2017. március 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az EA/Origin Access előfizetőknek még a megjelenés előtt alkalmuk lesz kipróbálni a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)