Hirdetés

Mass Effect Andromeda - hamarosan új gameplay-t kapunk

|

Közvetlenül szilveszter előtt bátran kijelenthető, hogy idén már nem láthatunk semmi újat a Mass Effect Andromedából, ellenben a BioWare megígérte, hogy 2017 első napjaiban az ő játékukkal hangolódhatunk majd az újévre.

Hirdetés

A BioWare a The Game Awardson mutatta meg a Mass Effect: Andromeda első igazi gameplay videóját, de tippünk sem volt rá, hogy legközelebb mikor láthatunk valamit a Ryder-tesók felfedezősdijéből. A fejlesztőcsapat szerencsére készült még egy meglepetéssel idén és az év utolsó előtti napján előálltak egy dátummal. 

A hivatalos Mass Effect Twitteren tették fel nekünk azt a költői kérdést, hogy felkészültünk-e arra, hogy újabb Andromeda gameplay-t láthassunk (beleértve a környezetet is) az NVidia január 4-én, Los Angelesben megrendezésre kerülő CES 2017 előadásának keretében: 

A CES 2017-et elindító "pre-show" eseményen olyan témákra fókuszál az NVidia, mint a mesterséges intelligencia, az önjáró autók és a videojátékok - ez utóbbiban működik közre a BioWare a 2017-ben megjelenő Mass Effect: Andromédával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)