Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - gameplay videón ismerkedhetünk a harcrendszerrel

|

Öt percnyi Mass Effect: Andromeda játékmenet érkezett, a legújabb videóban pedig a szerepjátékban ránk váró fegyvereket, képességeket és egyéb rendszereket ismerhetjük meg.

Hirdetés

Eddig nem sok Mass Effect: Andromeda játékmenetet láthattunk, de ez hamarosan megváltozik. A BioWare egy részletes ismertető szériát indít, aminek ma adták ki az első részét, ebben pedig öt percig tanulmányozhatjuk a sci-fi RPG-t.

Az első epizódban a harcrendszerről van szó, így megleshetjük az új fedezékrendszert, ahogy kifejezetten aprólékosan bemutatják nekünk a különböző közelharci és távolsági fegyvertípusokat is. Emellett áttekinthetjük a Mass Effect: Andromeda nagyobb szabadságot biztosító képességfejlesztési rendszerét is, ezt követően pedig egy néhány perces bemutatóban azt is megnézhetjük, mindez hogyan működik éles helyzetekben.

Mit szóltok, szerintetek élvezetes lesz az Andromeda harcrendszere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)