Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - kevesen játszhatnak 1080p-ben 60 fps-sel

|

Hiába van valaki gépében egy i7-es, egy GTX 1060 és 16 GB RAM, ezzel legfeljebb 1080p-s felbontásig és 30 fps-ig jut.

Hirdetés

Körülbelül két hét múlva nekiláthatunk felfedezni az Andromeda galaxist és mélyrehatóan megismerni az ott élő különféle fajokat. Reméljük, felkészültetek a kalandra, kikértétek a szabadságot, befejeztetek mindent, amit addig be akartatok, és csináltatok elegendő szabad helyet, ami talán a legfontosabb mind közül.

A Mass Effect: Andromeda gépigény már egy ideje ismert, azonban az csak most derült ki, hogy mire lesz elég egy az ajánlott követelményeknek megfelelő gép. Az EA támogatási oldalán azt írják, egy Core i7-4790-nel, 16 GB RAM-mal és egy GTX 1060-nal szerelt masina kell ahhoz, hogy High szinten fusson a játék, viszont a BioWare-nél ez 1080p-t és 30 fps-t jelent, nem pedig a PC-s sztenderdnek számító 60 fps-t. Ennek tudatában felmerül a kérdés, hogy milyen PC-n fut a játék 60-nal, és mi kell ahhoz, hogy a 4K is meglegyen. 

Március 16-ától minden Origin Access előfizető legfeljebb 10 órán át ingyen játszhat a játék limitált változatával, vásárlás előtt érdemes lesz élni a lehetőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)