Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - a gépigény előtt a multiról mesél majd a BioWare

|

Sokan kíváncsiak lennének már most a Mass Effect: Andromeda PC-s rendszerigényére, de a készítők szerint ezt csak kicsit később árulják majd el.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda gépigényét illetően biztató, hogy a készítők egy GTX 1080 segítségével vették fel a legutóbbi gameplay trailert, ami minden bizonnyal maximális beállítások mellett mutatta meg a játékot. Ennek ellenére a pontos PC-s specifikációkról még egy darabig nem mesél a stúdió.

A BioWare részéről ezúttal Aaryn Flynn, a BioWare feje válaszolt pár kérdésre Twitteren, itt került szóba a rendszerkövetelmények kérdése is. Flynn szerint erről előreláthatólag február környékén adnak majd tájékoztatást, de addig sem hagynak új infók nélkül. Az egyik válaszból kiderül, hogy "hamarosan" ismét a Mass Effect: Andromeda többjátékos módjáról tudhatunk meg ezt-azt, amit egyébként korábban már megmutattak az egyik amerikai lapnak.

A gépigénytől egyébként annyira talán nem kell félnünk, hiszen az új Mass Effectet is a Frostbite motor hatja majd, az ezzel készült játékok pedig eddig kifejezetten jó teljesítményt tettek lehetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)