Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - lesznek ingyenes multiplayer DLC-k is

|

A BioWare megerősítette, hogy a harmadik rész mintájára az Andromeda többjátékos módja is bővülni fog a későbbiekben.

Hirdetés

Korábban már elmondták a fejlesztők, hogy a többi EA játékhoz hasonlóan az új Mass Effectben nem lesz Season Pass, viszont lehet számítani új, ingyenes multiplayer pályákra, és talán még további extrákat is bejelentenek a megjelenés után.

Aaryn Flynn, a BioWare ügyvezető igazgatója egy Twitter kérdésre válaszolva erősítette meg, hogy a Mass Effect 3 multiplayer modelljét fogják követni az új részben is, tehát a többjátékos módhoz érkező kiegészítések mind ingyenesek lesznek.

A harmadik részhez egyébként nem csak új pályák, hanem karakterek és felszerelések is érkeztek, így elképzelhető, hogy az Andromédában sem csak mapokat kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)