Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - tetszik ez a bolygó, letelepedek!

|

Befutott az utolsó Initiative videó is, ami a Pathfinderek fő céljára, az élhető bolygók felkutatására koncentrál.

Hirdetés

Végéhez ért a játék alapjait elmagyarázó Andromeda Initiative videósorozat, és az utolsó rész pedig stílusosan a főhős küldetésének egy fontos elemére fókuszál, méghozzá arra, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy egy bolygón kolóniát lehessen alapítani.

A játékban összesen hét ilyen planéta van, mindegyik más környezettel rendelkezik, de az a közös bennük, hogy mindnek megfelelő az atmoszférája és ásványkincsekben is gazdagok, így ezekre rá lehet aggatni az arany világ jelzőt. A videó röviden arról is beszámol, hogy jelenleg milyen körülmények uralkodnak ezeken a bolygókon, ez pedig mindenképp fontos információ a galaxisba érkező kalandoroknak.

Hamarosan mi is elkezdhetjük felfedezni az arany világokat, a Mass Effect: Andromeda megjelenés március 23-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)