Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - bemutatkozik egy újabb karakter

|

A Mass Effect: Andromeda története során számos új lényt fedezhetnek majd fel a játékosok, de akadnak majd ismerős fajok is, mint a szalariánok, amilyen Mordin Solus is volt a Mass Effect 2-ben. Ezúttal is kapcsolatba kerülünk eggyel, de teljesen más habitusúval.

Hirdetés

Bár a Mass Effect: Andromeda multiplayere végül nem lesz tesztelhető, a játékmenetből akár már negyed órát is megnézhetünk, sőt egyre több információt oszt meg a BioWare a játék világáról. 

Én személy szerint nagyon szórakoztatónak tartottam a Mass Effect 2 hiperaktív és egyben harcképzett szalarián tudósát, Mordin Solus-t, így kifejezetten örülök neki, hogy az Andromédában is helyet kapott a faj, azonban ebben a részben - Kallo Jath pilóta mellett - egy teljesen más foglalkozású karaktert is kapunk. A Kumail Nanjiani által szinkronizált Jarun Tann kiemelt szerepet játszik a Nexus politikájában és így fontos szerepe lesz majd a Ryder-tesók kalandozásaiban is. 

Ez egyébként a második olyan karakterbemutató videó, amelyben nem egy leendő társunkat ismerteti meg velünk a BioWare, hanem a játék egyik fontos szereplőjét. Az első Dr. Lexi T'Perro volt, akit a Trónok harcából is ismert Natalie Dormer szinkronizál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)