Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - pár hasznos infó, főleg a PC-seknek

|

A BioWare nagyon óvatosan csepegteti az infókat az Andromeda kapcsán, de így is sok mindent elárultak.

Hirdetés

Akik szeretik százasával mérni a frameratet, azok megtehetik majd, mivel nem lesz fps zár a Mass Effect: Andromeda PC-s verzióján. Ezzel együtt nem lesz cross-play funkció, így nem játszhatunk együtt PS4-es vagy Xbox One-os cimborákkal.

A játék romantikusabb részére rákérdezett rajongóknak a fejlesztők annyit mondtak, hogy egyelőre nem szeretnék leleplezni az összes lehetőséget, viszont lesz alkalmunk az új faj képviselőivel smárolni. Ez is valami.

A karakterek indításakor lesz lehetőségünk arra, hogy megválasszuk, milyen kiképzést kapjon a karakterünk, illetve a háttértörténetükről is mi döntünk majd. A nevüket is átírhatjuk, de azt érdemes tudni, hogyha így teszünk, akkor az NPC-k szimplán Ryderként hivatkoznak majd ránk.

Ha megtartjuk a Scott vagy Sara nevet, akkor azt használják majd, viszont ha kicseréljük a kettejük nevét, azzal sem fogjuk tudni összezavarni a rendszert. Ez már csak azért sem fog működni egyébként, mert a nem választott Ryder tesóét nem írhatjuk át.

A társainkról egyelőre csak annyit mondtak, hogy hamarosan bemutatnak mindenkit, és hogy a játékosnak lesz lehetősége arra, hogy lecserélje azok hétköznapi ruháit.

A játék el fogja mesélni, hogy miért értjük meg a földönkívüli fajokat, emellett visszahoznak mindenféle minijátékot a hackkeléshez és hasonló trükkökhöz.

A Mass Effect: Andromeda megjelenés 2017. március 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További infók hamarosan, láthatóan rákapcsoltak az információk csepegtetésére a srácok, nekünk meg még van kérdésünk bőven...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)