Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ha nem tetszik a főhős, alakítsd át!

|

A korábbi részekhez hasonlóan a folytatásban sem kell majd az alapértelmezett kinézetet választanunk, a legapróbb részletekig testreszabhatjuk karakterünket.

Hirdetés

Nagyjából egy hét múlva jelenik meg a legújabb Mass Effect játék, és nem túlzás azt mondani, hogy a videómegosztókra szinte naponta kerülnek fel az újabbnál újabb anyagok, most épp a karaktergenerálásba nézhetünk bele. Ezt még a Sims is megirigyelné.

Én személy szerint nem nagyon szeretek belenyúlni a hős "gyári" kinézetébe, legfeljebb néhány tulajdonságát szoktam megváltoztatni, viszont jó hír érkezett azoknak, akik szeretnek kísérletezgetni. Az Andromeda karaktergenerátorában minden megvan, ami egy modern szerepjátékban elengedhetetlen.

Az olyan alap dolgok, mint a hajstílus vagy az arc formájának megváltoztatása mellett különféle tetoválásokat, sebhelyeket és egyéb kiegészítőket is rakhatunk hősünkre, de akár ki is sminkelhetjük őt. Az alábbi, teljesen spoilermentes videón még több variációt megnézhettek.

Az EA Access előfizetők már csütörtöktől kipróbálhatják a játékot, hivatalosan pedig március 23-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)