Hirdetés

Mass Effect Andromeda - el fog készülni a magyarítás

|

A Mass Effect 3 fordítócsapata nem hagyja magára a Mass Effect: Andromedát sem és ezúttal is igyekeznek megkönnyíteni azoknak a játékosoknak a szórakozását, akik anyanyelvükön szeretnek játszani. Viszont ez kemény diónak ígérkezik.

Hirdetés

Aki játszott már a Mass Effect 3-mal magyarul, az tisztában van vele, hogy a Mass Effect.hu csapata milyen minőségi munkát végzett a BioWare szerepjátékának fordításával és nem lesz ez másképp a Mass Effect: Andromeda esetében sem, viszont ezzel már nehezebb a dolguk.

A srácok egy hosszú bejegyzésben számoltak be róla, hogy a Mass Effect: Andromeda körülbelül annyi fordítanivalót fog tartalmazni, mint a harmadik rész, plusz a második fejezet szövegmennyisége együtt, amelyről a játék írója, Mac Walters beszélt a PAX Easten. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy ez gigászi munka, de a csapat nem adja fel, a közösség érdekében nekiveselkednek. A munka nagysága miatt megjósolni sem tudják, hogy mikorra várható a kész magyarítás, viszont ahhoz, hogy minél előbb elkészülhessen, rengeteg megbízható segítségre lenne szükségük: fordítókra, képkinyerőkre, támogatókra. 

Ha felkeltette a figyelmeteket a dolog, jó angolosok vagytok és szeretnétek segíteni a Mass Effect: Andromeda magyarítását, akkor írjatok egy privát üzenetet a Mass Effect.hu Facebookján, de ne a "mikor lesz már kész" és a "tanuljatok meg inkább angolul" témákban, ezek irrelevánsak azon felhasználók szempontjából, akik magyarul szeretnének játszani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)