Hirdetés

Mass Effect Andromeda - tartsuk meg a mentéseket

|

A Mass Effect: Andromeda kreatív rendezőjének legújabb nyilatkozata alapján érdemes lehet megóvni a játék mentéseit a következő epizódokhoz.

Hirdetés

Az már világossá vált, hogy a Mass Effect: Andromédában mindenki tiszta lappal indul, nem számít, ki melyik befejezéshez jutott el a harmadik rész végén, de az még kérdéses volt, hogy vajon az új fejezet mentéseivel mi a helyzet? Szükségünk lesz rájuk később?

A Mass Effect: Andromeda nem feltétlenül egy új trilógia kezdete, de az bizonyos, hogy egy új sorozaté, éppen ezért a játék kreatív igazgatója, Mac Walters azt javasolja, hogy ne hagyjuk elkallódni a mentéseket. Walters a következőket nyilatkozta a Game Informernek

Nem hiszem, hogy ártana, ha megtartjátok őket. Hogy őszinte legyek, most erre a játékra koncentrálunk és ahogy korábban mondtam, az Andromédára egy szériaként gondolunk. Hogy mit tervezünk ezzel a sorozattal, az jelenleg még nincs eldöntve. Azt tudjuk, hogy nem szeretnénk egy klasszikus értelemben vett trilógiát, ezt a három részes sztorit három játékban meséljük el. De olyan kulcsfontosságú elemek, mint a Pathfinderek, még maguk a Rydersek is fel fognak bukkanni a következő játékban.

Walter azt mondta, hogy a BioWare egyelőre félénken áll hozzá a Mass Effect jövőbeli struktúrájához, de nem technikai okok miatt, hanem egyszerűen azért, mert még nem foglaltak állást egy bizonyos jövőkép mellett. Ami pedig az Andromeda végjátékát illeti, a kreatív igazgató szerint "komplex" és "nagy, merész befejezésre" számíthatunk, olyanra, mint a Mass Effect 1 volt, de kicsivel több variációval, inkább a Mass Effect 2 felé elmozdulva: azon alapul, hogyan játszol. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)