Hirdetés

Mass Effect Andromeda - hamarosan megkaphatjuk a multis béta első részleteit

|

A Mass Effect: Andromeda többjátékos módja eltér majd a Mass Effect 3-ban tapasztaltaktól, de hogy pontosan mikor próbálhatjuk ki, az csak később derül ki. Viszont várhatóan már nincs messze a dátum.

Hirdetés

Számos fontos aspektusát nem ismerjük még a Mass Effect: Andromedának és ilyen a multiplayer is, amelyet egy béta keretében próbálgathatunk majd, de egyelőre még nem tudni, hogy mikor. Viszont egy Twitter-üzenet alapján hamarosan erre is fény derülhet. 

A BioWare munkatársai korábban már elárulták ezt-azt a Mass Effect: Andromeda többjátékos módjáról, például, hogy kijavítják a Mass Effect 3 multis hibáit és lesz néhány fontos változtatás is a korábbi részhez képest. Hogy mikor hallhatunk róla többet, azt legutóbb a BioWare feje, Aaryn Flynn elintézte annyival, hogy hamarosan, most azonban Ian S. Frazier, a játék vezető designere egy felhasználó kérdésére válaszolva elárulta, hogy még januárban megkaphatjuk az első konkrétumokat a multiplayer bétával kapcsolatban: 

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Még előtte, várhatóan februárban megkapjuk a pontos gépigényt is, amely valószínűleg nem lesz túl fájdalmas, hiszen a Frostbite motorral készült, az pedig általában jól optimalizált. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)