Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - infók a többjátékos módról

|

Az izgalmas sztori és a hatalmas nyílt galaxis mellett lesz egy kifejezetten kompetitív többjátékos részleg is, amiről most egy-két dolgot elárultak a fejlesztők.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda egy komolyabb többjátékos móddal is ráerősít a galaktikus sztorira, de ezúttal nem kell majd a kampányt tolni ahhoz, hogy élvezhessük a multit. Nem lesz a két mód úgy összekötve, mint anno a harmadik részben.

Lesznek bizonyos bónusz cuccok az egyjátékos módban, amiket a multival lehet megnyitni, de mindez csak opcionális. Hozzá sem kell nyúlnunk egyik vagy másik részleghez, ha nem akarunk. Azt mondjuk nehezen hisszük el, hogy valaki csak a multi miatt venné meg az Andromédát.

Az Andromeda többjátékos módjában minimális testreszabási lehetőségeink lesznek. Választhatunk majd fajt, de arcokat nem, így a legtöbb amit tehetünk, hogy a páncélunk festésével babrálunk. Arra viszont rengeteg opciónk lesz.

A Mass Effect 3-ban látott csomagok is visszatérnek, amikben felszerelési tárgyakat találhatunk. Ezekből valódi pénzért is bevásárolhatunk, de nem kötelező, lévén a játékbeli missziókból azért bőven fognak esni.

Hogy milyen játékmódok és egyéb lehetőségek várnak ránk, azt még nem tudjuk, és a megjelenésig nem is biztos, hogy meg fogjuk tudni, lévén a BioWare bejelentette, hogy nem lesz többjátékos béta. Picit sajnáljuk.

A Mass Effect: Andromeda megjelenése 2017. március 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)