Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - nem lesznek dedikált szerverek

|

Hasonlóan a harmadik rész többjátékos módjához, a Mass Effect: Andromeda kooperatív szegmenséhez sem állít fel külön szervereket az EA. Mondjuk így attól sem kell rettegni, mikor lövik le őket.

Hirdetés

Mivel a BioWare úgy döntött, nem tartanak nyilvános tesztet a Mass Effect: Andromeda multis módjában, a megjelenésig minden bizonnyal a fejlesztőktől érkező infókra kell támaszkodnunk ezt illetően. A csapat ebben készségesen a játékosok rendelkezésére is áll, bár a legújabb infónak nem biztos, hogy mindenki örülni fog.

A legutóbb, a Twitteren lebonyolított üzenetváltást az a kép indította el, amit a Mass Effect: Andromeda producere, Fernando Melo osztott meg a többjátékos mód karakterválasztó képernyőjéről. Ennek kapcsán kérdezett rá egy gamer, hogy lesznek-e dedikált szerverek a multihoz, de Melo válasza valószínűleg eléggé lehangolta, hiszen ebben a Mass Effect 3-hoz hasonlóan ebben az esetben is peer-to-peer kapcsolatra támaszkodik majd a rendszer. Nemrég a For Honor mutatta meg ennek a szisztémának a hátrányait, viszont így nem kell attól félnünk, hogy a szerverek leállítását illetően kicsit sem szívbajos EA megszünteti a mód támogatását.

Mit gondoltok,  a kooperatív mókához elég lesz a P2P kapcsolat, vagy hiányozni fognak a dedikált szerverek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)