Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - minden, amit a multiplayerről tudnod kell

|

A korábbi játékmenet bemutatókhoz hasonlóan a Mass Effect: Andromeda készítői egy hosszabb, alaposabb magyarázatot adtak róla, mi vár a többjátékos módban.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda megjelenéséhez közelítve néhány, kifejezetten a hangulatra építő trailert is kaptunk. De a szkeptikusabb játékosoknak nem ezek, hanem a részletesebb játékmenet-bemutatók bizonyultak igazán meggyőzőnek, így ez utóbbi fajtátból is hoztak még egyet a készítők.

A majdnem hatperces videóban megismerkedhetünk azzal is, hogy a hullámokban érkező ellenfeleket rejtő multiplayer módban milyen karakterekkel és felszerelésekkel vehetünk részt, ahogy azt is, milyen szintű csapatmunkára érdemes számítanunk. Ezen felül kiderült az is, milyen lesz az öt multis pálya, amik a Mass Effect: Andromeda megjelenésekor játszhatóak lesznek, illetve hogy milyen jutalmakat kapunk egy-egy sikeres küldetés végén. Végül néhány hasznos tipp mellett azt is megleshetjük, hogyan kapcsolódhatnak a Strike Team multis küldetések az egyjátékos kampányunkhoz.

Mit gondoltok, mennyi időt töltötök majd a multival a kampányhoz képest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)