Hirdetés

Mass Effect Andromeda - a Trónok harca Margaeryje lesz a csapat orvosa

|

Natalie Dormer játssza majd Lexi T'Perro, az asari orvos karakterét, akivel gyakran találkozunk a Tempesten.

Hirdetés

Nem először fordul elő, hogy egy játékhoz egy a Trónok harcával ismertté vált színészt kérnek fel. A Destinyben Peter Dinklage szólaltatta meg a Ghostot (az annyira jól sikerült, hogy a megjelenés után egy évvel lecserélték Nolan Northra), a Call of Duty: Infinite Warfare-ben pedig Kit Harington alakította a főgonoszt, Salen Kotchot. Most Natalie Dormer a következő, aki ugyan szerepelt még jó pár, nagy sikerű sorozatban és filmben (Tudorok, Éhezők viadala: A kiválasztott), kimondottan a Game of Thrones-os alakításáért esett rá a BioWare választása.

Lexi D'Perro egy asari, aki a Tempesten doktorként tevékenykedik, és bármikor fordulhatunk hozzá tanácsokért, véleményekért. Egy érdekes, szenvedélyes karaktert álmodott meg a csapat, és mivel a Trónok harcában látták, hogy Dormer is pont ilyet alakít, őt kérték fel. Az alábbi videóban láthatunk pár jelenetet, amiben hallhatjuk őt beszélni, nézzétek meg, jót tesz a léleknek.

A Mass Effect Andromeda március 23-án jelenik meg Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)