Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ismerd meg az új otthonod

|

A Mass Effect: Andromeda legújabb előzeteséből megismerhetjük az új űrállomást, ahol valószínűleg számtalan órát eltöltünk majd a küldetések között.

Hirdetés

A The Game Awardson már kaptunk egy hosszabb gameplay videót a tavasszal érkező Mass Effect: Andromédából, most pedig egy magyarázó jellegű trailert villantott a BioWare.

A videóban Avina, az új virtuális személyi asszisztensünk mesél egy kicsit a Nexusról, ami a Citadel mintájára készült, de annál valamivel visszafogottabb. Ezzel utazunk majd 2,5 millió fényévet, mígnem eljutunk az Andromeda galaxisba. A Nexus lesz a központi HUB, ahol tájékozódhatunk a világ dolgairól, fejleszthetjük a karakterünket és romantikázhatunk a csapattagokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)