Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - így száguldozhatunk majd a bolygókon

|

Érkezett egy videó, amelyben működés közben láthatjuk az új hatkerekűnket, a Nomad névre keresztelt járművet.

Hirdetés

A megjelenéshez közeledve egyre jobban felgyorsulnak az események, lassan már minden napra jut egy új Andromeda videó. Holnap jön a launch trailer, viszont addig is megnézhetjük az IGN.com rendelkezésére bocsátott gameplayt.

A Nomad nagyjából ugyanazt a funkciót fogja betölteni, mint a Mako az előző részekben, tehát ha a csapat leszáll egy bolygóra, akkor a segítségével sokkal nagyobb biztonságban tehetnek meg hosszabb utakat. A jármű egy igazi terepjáró lesz, nem okoz majd gondot neki a meredekebb dombok megmászása, ráadásul fejleszthetjük is tulajdonságait, így többek között növelhető a védelme vagy a turbó által nyújtott gyorsulás mértéke.

A beépített szenzornak köszönhetően akár a földben lévő ásványkincseket is megtalálhatjuk, aztán egy drón lehívásával könnyedén be is gyűjthetjük azokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)