Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - új lehetőségeket hoz az 1.08-as patch

|

A BioWare folytatja a Mass Effect: Andromeda beígért csiszolását, a legújabb frissítésben például a karakterszerkesztőt bővítették ki, új románcopciót tettek elérhetővé és még a dialógusokba is belenyúltak kicsit.

Hirdetés

Jó úton halad afelé a BioWare, hogy javítsa azokat az elemeket, amiket a játékosok a legjobban kifogásoltak a Mass Effect: Andromedában: az 1.05-ös frissítéssel sok más mellett már javultak a karakterek arcai is, de a fejlesztőcsapat még nem végzett mindennel

A következő, 1.08-as verziójú patch az egy- és többjátékos módba is számost változtatást hoz, így példának okárt Scott Ryder Jaal irányába is táplálhat majd gyengéd érzelmeket, amit a BioWare azzal indokolt, hogy a férfi főhősnek eddig nem volt ugyanolyan nemű románclehetősége és így egy ehhez kapcsolódó achievementet sem lehetett teljesíteni. Ugyanakkor azt is gyorsan kikötötték, hogy sokat dolgoztak azon, hogy ne hasson erőltetettnek a dolog, amilyen például a transznemű NPC, Hainly Abrams dialógusai is voltak. Apropó, Hainly! A fejlesztők finomítottak a vele folytatott beszélgetéseken is. 

Fontos még megemlíteni, hogy az 1.08-as update kibővíti a karakterkészítőt számos opcióval (fejformákkal, bőrtónusokkal, frizurákkal stb.), akár még Alec Ryderré is átlényegülhetünk. Ráadásul fizimiskánkon akár már játék közben is változtathatunk bármikor a Tempesten. Az Andromeda következő frissítése számos hibajavítást és egyéb újdonságot is tartalmaz, a részletes listát a linkre kattintva böngészhetitek át. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)