Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - befutott az 1.04-es patch

|

Noha a BioWare megerősítette, hogy a Mass Effect: Andromeda EA és Origin Access verziói tartalmazzák az első napos update-et, ennek ellenére a fejlesztőcsapat mégis kiadott egy másik patchet mindhárom platformra, amivel néhány égető problémát orvosolnak.

Hirdetés

Akár a hype-, akár a hate-vonatra ültetek fel az elmúlt napok során, a Mass Effect: Andromedát érintő javítások mindkét tábor esetében fontosak. Bár a stúdió korábban megerősítette, hogy az EA és Origin Access változatok már alapból tartalmazták az első napos frissítést, mégis szükséges volt, hogy a kipróbálható verziók alatt jelentkező és a játszhatóságot veszélyeztető hibákat mielőbb orvosolja a csapat.

Ilyen felmerülő hiányosság volt a bizonyos esetekben elsötétedő képernyő, az alkalmanként beragadó főhős, a HDR bekapcsolása esetén felmerülő gondok, multiplayeres defektek és egyéb turpisságok, amiknek a direkt ezek gyűjtésére létrehozott oldalon olvashattok utána. Az 1.04-es patch már PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megérkezett (előbbire érdemes az új Nvidia driverrel is felkészülni). A Sony masináján 2 GB-ot, míg a Microsoftén 775 MB-ot foglal - jelenti a Windows Central. És nem, a fura animációkat még ez sem javítja. 

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg a főbb platformokra. Az első tesztek már olvashatóak róla, hamarosan mi is jelentkezünk a sajátunkkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)