Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ezt kell tudni a főgonoszról

|

A BioWare egy kulisszák mögé kalauzoló videóval mutatja meg, hogy mit gondol a Mass Effect: Andromeda főgonoszáról az őt eljátszó színész, Robert Kazinsky.

Hirdetés

Sokat javított a Mass Effect: Andromeda hiányosságain az 1.05-ös patch, viszont ez csak a kezdet volt. A BioWare megígérte, hogy számos frissítéssel készülnek még a közeljövőben, beleértve a karakterkészítő bővítését, a románcok lehetőségeinek kiterjesztését, az animációk továbbfejlesztését és a Hainly Abramsszel folytatott beszélgetések átdolgozását is. 

Hirdetés

Addig is, míg megérkezik a következő update a BioWare és az Electronic Arts kiadott egy újabb kulisszák mögötti videót, amelynek középpontjában a Warcraft: A kezdetek mozi Orgrimje, Robert Kazinsky (Tűzgyűrű, EastEnders, Red Tails) áll. A rendkívül tehetséges színész nem kisebb karaktert játszik és szinkronizál el a Mass Effect: Andromedában, mint a kett faj vezérét és egyben főhőseink ádáz ellenségét, Archont. Kazinsky szerint a karakter fő célja a "tökéletesség kétségbeesett keresése", hogy a fajok legjobb tulajdonságait felhasználva hibátlan lényekké váljanak. De erről meséljen inkább az érintett: 

Mindig jó látni, ha egy színész ennyire belemászik a karakterébe, és nem csak úgy tessék-lássék felolvassa a sorokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)