Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - a Ryder tesók szinkronszínészei nagyon lazák

|

A Mass Effect hőseinek szinkronhangjáért Tom Taylorson és Fryda Wolff felelnek, akik digitális avatárjaik nélkül is nagyon szórakoztatóak.

Hirdetés

A tegnapi Mass Effect: Andromeda trailerrel és az azt megelőző megjelenési dátummal az EA két lábbal rúgta be a hype vonatot. A következő megálló a szinkronszínészek bemutatása.

Tom Taylorson és Fryda Wolff hívják életre a Scott és Sarah Ryder párost, akik a válaszható főhősei a Mass Effect: Andromedának. Mi döntjük el, hogy melyiket alakítjuk, de ettől függetlenül mindkettővel találkozunk majd a sztori során.

Ha ez a két karakter legalább annyira szórakoztató lesz, mint a szinkronszínészeik, akkor már biztosan nem lesz mitől tartanunk.

A Mass Effect: Andromeda 2017. március 23-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)