Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - nem jön már új tartalom az egyjátékos módhoz

|

A BioWare megerősítette, hogy a legutóbbi javítással végleg befejezték az Andromeda egyjátékos kampányának támogatását.

Hirdetés

Katasztrófálisan indult a Mass Effect: Andromeda pályafutása, miután a játék a megjelenés napján tele volt idegesítő bugokkal és rettenetesen kinéző animációkkal. A BioWare csapata igyekezett patchek formájában javítgatni ezeket a zavaró hiányosságokat, de a fejlesztők most bejelentették, hogy már nem érkezik semmilyen új tartalom vagy javítás a játék single player részéhez.

Már korábban is felröppentek pletykák arról, hogy az Andromedához nem fognak egyjátékos DLC-k készülni, viszont a cég most egy hivatalos közleményt is kiadott:

"A legutóbbi, 1.10-es verziószámú frissítésünk volt az utolsó a Mass Effect: Andromédához. A továbbiakban nincsen tervbe véve semmilyen javítás vagy egyjátékos tartalom."

Ez persze csak a sztorit érinti és a BioWare hozzátette, hogy a játékosok számíthatnak arra, hogy a multiplayer módhoz még érkezik néhány meglepetés. Ettől függetlenül még így is nagyon úgy néz ki, hogy a BioWare végleg feladta a Mass Effect: Andromeda becsületének megmentéséért folytatott harcot és inkább az Anthem fejlesztésére fogják fordítani az energiájukat.

Ti mit gondoltok? Játszátok még az Andromédát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)