Hirdetés

Mass Effect Andromeda - videón a Tempest és a Nomad, a játék két fontos járműve

|

Egy háromperces előzetesben mutatkozik be a Normandy utódja, a Tempest, valamint a Makót váltó Nomad.

Hirdetés

Készüljetek, hogy a következő hetekben nagyon sok Mass Effect anyag érkezik még. Az Andromeda Initiative új videójában a lakhelyként és közlekedési eszközként egyaránt használt űrhajó, a Tempest, illetve a bármilyen környezetben és talajon elboldoguló Nomad mutatja meg magát részletesen.

A fenti videó valószínűleg csak az igazi fanoknak fog tetszeni, aki nem akar nagyon elmélyülni a játék világában, annak nem lesz annyira érdekes. Mindkét jármű nagyon szépen csillog, és láthatjuk, milyen színesre festhetjük a Nomadot, de az anyag gameplayt nem tartalmaz, csak renderelt jeleneteket. Ettől függetlenül nézzétek meg, ha már kattintottatok és idáig elolvastátok.

A Mass Effect Andromeda megjelenés márciusban várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)