Hirdetés

Mass Effect: Andromeda tesztek - nem ez a legfényesebb csillag a galaxisban

|

Lejárt az embargó, befutottak a nemzetközi értékelések, és nagyon úgy tűnik, hogy nem csak az animációkkal van gond.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild mellett az elmúlt napok legnépszerűbb témája (sőt, talán még ezeknél is népszerűbb) egyértelműen a BioWare következő nagy dobása, a Mass Effect: Andromeda volt.

Az EA Access 10 órás trialjának köszönhetően rengetegen kóstolhattak bele a játék elejébe, és bár sokak szerint rendben van az Andromeda, azért olyanok is szép számmal akadtak, akik belekötöttek ebbe-abba. A hivatalos embargó ma reggel járt le, a legnagyobb nemzetközi lapok pedig már publikálták is a saját tesztjeiket. A Mass Effect Andromeda nem csak a rajongókat, hanem a kritikusokat is megosztotta.

PCGamer - 80/100
PCGamesN - 8
IGN.com - 7.7
Polygon - 7.5
GamesRadar - 3.5/5
Destructoid - 6.5
Gamespot - 6
USGamer - 3/5
Digital Trends - 5
Eurogamer - "valószínűleg a BioWare eddigi legrosszabb RPG-je"
Kotaku - "egy játék, amiben el lehet veszni"

A Metacritic átlagért ide kattintsatok!

Hamarosan érkezik a mi tesztünk is. Addig is ahelyett, hogy kontextus nélkül vitáznánk a pontszámokon, inkább olvassátok el a kritikákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)