Hirdetés

Mass Effect Andromeda - trailerrel ünnepeljük a Mass Effect napot

|

Sokan már napok óta találgatják, a Bioware vajon mivel készül erre a csodás szombati napra, amely a Mass Effect rajongók naptárában piros betűvel szerepel. Most kiderült.

Hirdetés

November 7-e van, azaz a nemzetközi Mass Effect nap, a BioWare pedig már napokkal ezelőtt megszellőztette, hogy készülnek valami meglepetéssel. Az ajándékunk egy trailer formájában érkezett.

A Mass Effect Andromeda teaser gameplay tekintetében ugyan nem sokat mutat, de végifutott a hideg a hátunkon, amikor megnéztük. A videóban a női Shepard hangja vesz végső búcsút mindenkitől, majd átadja a stafétát. A negyedik rész eseményei sokkal a trilógia után játszódnak, de konkrétumokat még nem árultak el a fejlesztők.

A Mass Effect Andromeda megjelenése 2016 végén esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)