Hirdetés

Mass Effect Andromeda - 10 órán át játszhatjuk a megjelenés előtt

|

Nem csak béta, kipróbálható változat is készül a Mass Effect Andromedából, azonban ez utóbbi nem lesz minden platformon elérhető.

Hirdetés

Ha nem is úgy, mint régen, de kezdenek visszatérni a demók. A Watch Dogs 2-ből egy háromórás próbaverziót tettek közzé a napokban, az Electronic Arts pedig szinte minden játékába betekintést enged az Origin vagy EA Access előfizetőknek. 

A Titanfall 2 ugyan kimaradt, de a Battlefield 1 és a FIFA 17 egyaránt játszható volt 10 órán keresztül, többé-kevésbé kötöttségek nélkül. A következő a Mass Effect: Andromeda lesz, melyet ráadásul az előfizetők öt nappal megjelenése előtt, március 16-ától elkezdhetnek nyüstölni, és ha utána úgy döntenek, megveszik a játékot, onnan folytathatják, ahol félbehagyták. Mivel az EA szolgáltatását csak PC-n és Xbox One-on használhatjuk, a PS4-esek ebből most nem kapnak, viszont a béta az ígéretek szerint számukra is elérhető lesz. Azért az is valami.

Kíváncsiak vagyunk, mire lesz elég 10 óra. A Mass Effect: Andromeda megjelenési dátum március 23.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)