Hirdetés

PS Meeting 2016 - videón a Mass Effect Andromeda

|

A PlayStation Meeting 2016 során megnézhettünk egy igen rövid, de még így is elég izgalmas videót a következő Mass Effect játékból.

Hirdetés

Eddig nem láttunk túl sokat a Mass Effect Andromédából, de a PlayStation Meeting 2016 során végre ismét megnézhettük egy kicsit mozgás közben a BioWare űreposzának következő darabját.

A PlayStation Meeting 2016 elsősorban a Sony hardveres bejelentései köré épült, de azért azt valószínűleg ők is belátták, hogy játékok nélkül nem nagyon érdemes konzolokról beszélni, így hoztak nekünk egy-két érdekes gameplay videót is. A Horizon: Zero Dawn bemutató után az Electronic Arts is megjelent a színpadon, hogy megmutassanak nekünk egy rövid részletet a Mass Effect Andromédából.

Természetesen ez a demó is inkább a látványról szól, mint arról, hogy részletesen megismertessék velünk az összes játékmechanikát, de szerencsére ebben a tekintetben sincs szégyenkezni valója a játéknak, hiszen állati hangulatosnak tűnik az egész.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)