Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - temérdek tennivaló vár a bolygókon

|

Folytatódik a Mass Effect: Andromeda játékmenetének bemutatása, ezúttal két planétán fordulunk meg és megismerhetjük, hogyan működik a felfedezésük a gyakorlatban.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy szemrevételezhettük a Nexust máris befutott a Mass Effect: Andromeda következő látnivalója, amelyben szembesítenek minket vele, hogy mennyi elfoglaltságunk lesz, ha fel szeretnénk mindent fedezni: például túl kell élnünk a faunát. 

A legújabb gameplay videóban egy rövid kedvcsinálót nézhetünk meg a Voeld, Kadara és Eos bolygók megannyi tennivalójából, de a környezet csodálását és a feladatok teljesítését többek között olyan tényezők is hátráltathatják, mint az élővilág barátságtalan egyedei és más, alkalmanként mechanikus ellenfelek. Íme: 

Ez bizony Witchernek való munka, de mivel Geralt éppen elfoglalt Yenneferrel, ezért a Ryder-tesókkal oldjuk meg a problémát március 23-án, ha a Mass Effect: Andromeda végre megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)