Hirdetés

Mass Effect – Ascension: a második könyv címe

|

Már készült egy regény a Mass Effecthez, mely a játék sztorijának előzményeit tálalja, most pedig kiderült a folytatás címe.

Hirdetés

Annak, aki jól tud angolul és még nem játszott a Mass Effecttel (meg annak is, aki már igen) feltétlenül érdemes elolvasnia Drew Karpyshyn regényét, amelyből a játék előtörténetét ismerhetjük meg a még fiatal Anderson kapitány és a SPECTRE ügynök Saren kalandjain keresztül. Többek között annak a küldetésnek részleteit is megismerhetjük, melyet Anderson és Saren együtt hajtottak végre és Anderson utal rá a játék során.

A regény azonban nem ér véget az első könyvvel: az író már dolgozik a folytatáson, melynek címe: Mass Effect: Ascension lesz és az első és második Mass Effect játék közötti eseményeket dolgozza fel.

Akit egyébként érdekel a könyv, az az Amazonról tudja megrendelni, nálunk pedig talán idegen nyelvű könyvesboltokban érdemes próbálkozni. EZ a BioWare oldal pedig részletesen is foglalkozik az első könyvvel, még „demó” fejezeteket is letölthettek.

revelation_book_185x271.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)