Hirdetés

Mass Effect, Atomic Heart és Wo Long: Fallen Dynasty - ezzel játszunk a hétvégén

|

Rájöttünk, hogy a videojátékok tulajdonképpen időgépek: egyaránt felfedezhetjük a távoli jövőt és a múltat.

Hirdetés

Lehetséges volna, hogy valamiből, amit alapvetően szeretünk és szívesen fogyasztunk, annyit kapjunk, hogy azt már túl soknak érezzük? Úgy fest, valami hasonló történik épp többünkkel is a Hogwarts Legacy kapcsán, mintha kezdene lekopni a mindent rózsaszínben láttató rajongói filter a szemüvegről. Az év egy másik nagyon várt játékának azonban még ennyi időre sem volt szüksége, elég hamar kiderült róla, hogy sokkal kevesebb, mint aminek láttatni próbálja magát.

HP - Lelassultunk a Hogwarts Legacy végigjátszással, így 40 óránál kicsit elfáradt az élmény. Emiatt kénytelen vagyok némi Modern Warfare 2-vel felpörgetni magam, kíváncsi vagyok, miket hozott a második szezon, aztán ott van az Atomic Heart, amelyet ugyan Mookid kolléga kíméletlen módon tiport a földbe, engem még szórakoztat, bár még viszonylag az elején járok. Hátha mégsem lesz olyan nagy csalódás, meglátjuk.

mazur - Kirby-lázban ég a család, a Kirby's Return to Dream Land remake után most a Kirby and the Forgotten Landset vettük elő újra. Valamiért képtelenek megunni a gyerekeim, de ami még szörnyűbb, én sem. 

Hirdetés

Paca - Még mindig nem tudtam kipróbálni mindent abból a PSVR2-es kupacból, amit ránk zúdítottak a drága fejlesztők, úgyhogy ezzel haladok tovább. A következő a listán a Resident Evil Village, előre rettegek tőle, hogy milyen lesz, amikor Lady Dimitrescu kerget, a babaházas résztől meg aztán különösen, de az alapjáték hagyományosan játszva nem volt annyira durva, mint az előző rész, remélem, ezt is bírni fogom.

Csirke - Amikor épp nem ügyelek, ezerrel pörgetem a Wo Long: Fallen Dynastyt, hogy minél előbb olvashassátok a tesztet. A Nioh fejlesztőinek új játéka kapott egy csomó nagyon izgalmas új mechanikát, akik szeretik a kifejezetten pörgős, agresszívabb harcmodort megkövetelő soulslike játékokat (például a Sekirót), a Wo Longban sem fognak csalódni. 

Kaci - A barátnőm nagy Dragon Age rajongó, de a BioWare másik nagy trilógiája eddig teljesen kimaradt az életéből, úgyhogy a napokban elkezdtük együtt a Mass Effect: Legendary Editiont. Ő intézi a szerepjátékos részeket, aztán amikor felhangosodik a zene, a kezembe nyomja a kontrollert. Amennyi időnk van játszani, szerintem 6-8 hónap alatt a végére is érünk az első résznek.

Zs - HP-val kell egyetértenem, 40 óra környékén már én is érzem magamon, hogy kicsit megfáradtam a Hogwarts Legacyben, de ezt egyelőre betudom annak, hogy túl sok energiát fordítottam a repetitív extra feladatok kipipálására. Ebben a tekintetben kísértetiesen emlékeztet a játék az Assassin's Creed-széria újabb epizódjaira, amelyek szintén szerettek a nyakunkba önteni egy rakás, megkérdőjelezhető szórakoztató-faktorral bíró feladatot, csak hogy legyen mit tennünk. Na mindegy, én azért nyomom tovább a varázslást, a továbbiakban inkább a sztoris vonalon mozogva. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szada - Egy idő után rájöttem, hogy az Atomic Heart valahogy nem az én világom, így átnyergelek egy némileg békésebb, kisebb volumenű alkotásra: a The Settlers - New Allies fog pörögni, már alig várom, hogy kis telepeseimet irányítva elmerülhessek a fenntartás és fejlődés ördögi körforgásában. 

Hunter - Ugyan még nem tudtam behúzni az új kiegészítőt, de csak benézek a Destiny 2-be! Ha másért nem is, akkor azért, hogy elrendezzem a karaktereim felszereléseit, felgeareljem őket, amennyire csak lehet, hogy aztán felkészülten ugorhassak bele a Lightfallba, ha végre sikerül lecsapnom rá.

Chava - Még adok pár órácskát az Atomic Heartnak - hét közben nem jutott rá időm -, de ha továbbra sem lesz meg a kémia köztünk, akkor elengedem a kezét és visszatérek a jó néhány hónappal ezelőtt félbehagyott Mass Effect Andromedához, mert még csak az első bolygót tettem lakhatóvá.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)