Hirdetés

Mass Effect - mellékszálakat fontolgat a BioWare

|

Miközben a rajongók a Mass Effect 4 híreit várják, a BioWare fejlesztői a széria lehetséges mellékszálairól nyilatkoztak.

Hirdetés

Shepard kapitány történetének lezárása után a legtöbb rajongó tovább szeretne lépni a Mass Effect 4-gyel, de olyan játékosok is akadnak szép számmal, akik visszatérnének egy-egy karakterhez vagy helyszínhez újabb kalandokért. Casey Hudson, a játék vezető fejlesztője és munkatársai most arról beszéltek az OXM magazinnak, hogy mit gondolnak a széria jövőjéről és lehetőségeiről.

Hudson nyilatkozata alapján rengeteg elmesélni való van még a Mass Effect univerzumában, például remek lenne valami olyasmivel előállni, aminek nincs köze Shepard történetéhez. Saját spin-offot kaphatna például a sokak által kedvelt Garrus, esetleg a Citadel magánnyomozó irodája, a C-Sec. Ezt támasztotta alá a BioWare-es Dusty Everman is, aki szerint Shepard leglojálisabb barátja, Garrus egyértelműen elvinne a hátán egy saját játékot, személyes története, céljai érdekessé tennék a rajongók szemében is.

Egy másik munkatárs, Mike Gamble a Mass Effect 3 egyik DLC-karakterét, Javikot hozta fel példának, aki fajának utolsó tagja, így remek alapanyagot szolgáltatna egy saját fejezethez. Mac Walters ennél is tovább ment, ő Aria, a The Illusive Man és Kai Leng nevét említette egy lehetséges mellékszál kapcsán, de akár bármelyik karaktert felsorolhatta volna, mindegyik rendelkezik elég potenciállal.

Ti melyik karakterrel tudnátok elképzelni egy önálló Mass Effect epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)