Hirdetés

Mass Effect - az őszinte trailer vége sem fog tetszeni

|

Te is azok között vagy, akik elégedetlenek voltak a trilógia lezárásával? Akkor ennek a videónak a vége sem fog tetszeni...

Hirdetés

Aki nem játszotta még végig a Mass Effect 3-at az egyrészt sürgősen essen neki, másrészt ne nézzen bele a lenti videóba, mert minden poént lelőnek benne, amit csak lehetséges. A többiek pedig röhögjenek egy jót az őszinte traileren.

A Hones Game Trailers sorozat most a Mass Effectet vette célba, ami remek alapanyagnak bizonyult. A trilógia záró képsoraival kevesen voltak megelégedve, így várható volt, hogy a Smosh Games csatorna előbb utóbb ezt a játékot megajándékozza egy őszinte bemutatóval. Nézzétek meg a videót, nevessetek egy jót, és emlékezzetek azokra a heves vitákra, melyek ebben a témában robbantak ki.

Reménykedjünk, hogy a folytatás olyan jól sikerül majd, hogy mindenki elégedett lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)