Hirdetés

Mass Effect - Új tartalmak augusztusban?

|

Augusztusban letölthető Mass Effect tartalmakra számíthatunk egy véletlenszerű Xbox LIVE Marketplace frissítésre hivatkozva.

Hirdetés

Augusztusban bemutatkozik az Xbox LIVE vadonatúj Games on Demand szolgáltatása, melynek keretében virtuális környezetben szemezgethetünk az Xbox Originals kategóriás produktumok között. Szemfüles 360Sync.com szerkesztők érdekfeszítő bejegyzésre bukkantak az Xbox LIVE Marketplace RSS jegyzékében, beszámolójuk szerint augusztusban számíthatunk a Mass Effect letölthető tartalmainak második hullámára.

Információforrásukat hamarjában megsemmisítették a Microsoft illetékesei, azonban a CTRL+C és CTRL+V billentyűkombinációknak köszönhetően kimenekítették a lényegbevágó részleteket. A tervezett Mass Effect letölthető tartalmakban új naprendszereket (értelemszerűen felfedezhető bolygókat), karaktereket, fegyvereket, pajzsokat, földönkívüli civilizációkat és küldetéseket gyömöszöltek a fejlesztők. A múlt esztendőben megjelent Bring Down the Sky bővítményhez viszonyítva izmosabb tartalmakra számíthatunk, állítják a 360Sync.com munkatársai.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)