Hirdetés

Mass Effect Legendary Edition és Burnout Paradise - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megmentjük a világot és családi kapcsolatokat ápolunk, nálunk így telik egy átlagos szombat-vasárnap.

Hirdetés

Eseménydús napok elé nézünk, ezért mindannyian igyekszünk kihasználni a lehetőséget, hogy csurig töltsük a telepeket, és pihentessük egy kicsit az intenzív képernyőbámulástól kimerült szemünket. De aki erre a rövid időre sem tud vagy akar elszakadni a videojátékoktól, az is könnyűszerrel talál magának olyan kalandot, amelyik képes beszippantani.

Hirdetés

HP - Végre elindult a családi Mass Effect maraton, és talán kitart a lelkesedés, hogy végigmenjünk az összes eddigi részen, mert az élmény már nekem is foghíjas. Még csak az első rész pörög, de még ott is megcsapott annak a szele, mennyire jó a Bioware világépítésben, és milyen könnyű elveszni az általuk teremtett univerzumban. Feltehetően pár hétig még ez pörög, de már nagyon szeretnék játszani a Ratchet & Clank: Rift Aparttal, szóval megjelenésekor lesznek házastársi viták a konzolhasználatot illetően, de ettől szép egy házasság.

Paca - Rövid pihenő után visszatértem az életbe, de mindjárt itt az E3, úgyhogy lélekben már arra készülök; semmi komoly nem jöhet szóba, csak valami laza, mint az OlliOlli 2 vagy a Burnout Paradise Switchen. Nem mondhatnám, hogy teljes mértékben kihasználom a konzolt, de nekem így is megfelel.

Zs - Nálam még mindig a Game Pass pörög, pedig lenne más is, csak hát a havidíj komoly ösztönző a teljes csomag felfedezésére. Így viszont kipróbálhattam a Darksiders Genesist, és be kell vallanom, eléggé élvezem a Diablo-szerű hentelést, szóval a hétvége szabad perceire is ezzel számolok.

- A hétvégén most kimarad a játék, ugyanis egy hétre a várost zöldebb környezetre cserélem. A pihenés alatt a túrázás mellé olvasást terveztem, aminek lesz azért gamer vonatkozása: Jeff Vandermeer regénye, az Annihilation mellé ugyanis a játékfejlesztés nehéz projektjeiről szóló Blood, Sweat, and Pixels című könyvet csomagolom el, amit az AAA játékiparon belüli kapcsolatairól, és az ezekre alapozott tényfeltáró cikkeiről híres Jason Schreier jegyez.

Hunter - Kétfelé húz a szívem: egyrészt kellene szinteződni a WoW: Burning Crusade Classicban, de ugyanakkor meg nagyon szeretném pörgetni a Final Fantasy XIV-ben kimaradt MSQ küldetéseimet is. Nagyon jó lenne együtt kalandozni az Outlanden mászkáló tömeggel, de attól tartok, hogy Eorzia cicalányai el fogják feledtetni velem a Burning Legion fenyegetését.

Szada - Játékra most nem lesz idő, mert a hétvége a barátoké és a családé, de ismét bővült új címekkel a Game Pass, szóval azokra mindenképpen rá fogok nézni, talán még a Knockout City-be is belekóstolok, mert el nem tudom képzelni, milyen élmény lehet az online kidobós. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szabi - Továbbra is a Nintendo Switchnek szentelem minden figyelmemet. Megszereztem a Ring Fit Adventure-t, hogy a játék ellenfelei mellett a karantén-időszakban felszedett plusz kilókkal is harcoljak. No az egészség ugyan nagyon fontos, de azért csak átjön pár barát, hogy a jó időt megünneplendő igyunk pár fröccsöt, így pedig a Mario Kart 8 Deluxe is biztosan előkerül.

Kivi - Ezt a hétvégét a családdal töltöm, így nem igazán lesz idő játékokra. Az Internationalt megelőző idei legnagyobb Dota 2 bajnokság, a WePlay AniMajor meccseit azért igyekszem elcsípni, már az elmúlt napok Wildcard köreiben is remek párharcok voltak.

Chava - Meglátom még, hogy mi fér majd bele a családozásba és a The Expanse maratonba. A legvalószínűbb, hogy haladok tovább a Mass Effect trilógia sokadszori végigjátszásával, de azt sem zárom ki, hogy helyette inkább a Talos I-en rám váró kalandokat folytatom a Preyben.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)