Hirdetés

Mass Effect Legendary Edition és Resident Evil Village - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megmenteni a galaxist a pusztulástól épp annyira felelősségteljes feladat, mint megóvni egy gyermeket. Mi mindkettővel megpróbálkozunk.

Hirdetés

Alakulgat az idei játékkínálat, egyre több izgalmas cím közül válogathatunk, még ha ezek egy része felújított, vagy simán csak újra kiadott klasszikus csupán. De nem fanyalgunk, mert ugyanannyira nyitottak vagyunk az újdonságokra, mint a nosztalgiázásra, és most kijut mindkettőből. Még mindig a Resident Evil Village a szerkesztőség aktuális favoritja (vagyis inkább Lady Dimitrescu, ha őszinték akarunk lenni), de már Shepardék is nekiláttak meghódítani a szíveket és elméket.

Hirdetés

mazur - Alig több, mint négy év alatt sikerült befejeznem a Resident Evil 7-et, ami azért - lássuk be - nem akármilyen teljesítmény, ha nem is speedrun, de mondjuk slowcrawl kategóriában. Nem bántam meg, mert ugyan már menet közben tetszett, a vége (vagy inkább az utolsó néhány órája) különösen belelkesített. Nem kezdem el fejtegetni, hátha van, aki még nálam is később fog a végére érni, de a lényeg, hogy nagy élmény volt, még az új rész fényében is. A Village-et pedig már alig 2-3 óra játék után imádom, mert annál is jobb lett, mint reméltem. Az évek alatt nyilván megszépültek a fejemben a Resident Evil 4 emlékei, de még így is azokhoz méltó hangulatot áraszt, ráadásul gyakran emlékeztet másik örök kedvencemre, az Undyingra is, úgyhogy... megtapsolom. Sajnos a tenyerem javát megették, úgyhogy csak féloldalasan. 

Paca - Nagyon felhype-olt a Ratchet & Clank: Rift Apart előadás, amiről ebben a cikkben számoltam be nektek, ezért újrakezdtem a 2016-os elődöt, most PlayStation 5-ön. Még mindig kiemelkedő, és pont az a könnyed élmény, amire a Returnal és a Resident Evil Village után most szükségem van. 

Csirke - Muszáj rájönnöm, hogy az Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC-ben várnak-e egy bödön aranyat szorongató ír manók a szivárvány végénél. Ezen a hétvégén ennek fogok utánajárni. 

Zs - A héten bekerült a Game Passba a Just Cause 4, amit az elsöprő negatív kritikák miatt eddig messziről kerültem, de ha már hozzám vágja a Microsoft, adok neki egy esélyt. Viszont sokkal jobban izgat, hogy elszántam magam a Metro 2033 Reduxra, így végre én is megismerkedek ezzel a közkedvelt szériával. 

Gucs - Azt hiszem, kicsit pihentetem a WoW Classicot, mivel nagyon közel van a Burning Crusade Classic megjelenése, így nem sok értelme van már a vanilla raidekben bóklászni. Az időrabló MMO ideiglenes kiesésével pedig elvileg több idő jutna másra, de az a nagy helyzet, hogy fogalmam sincs, mit lenne érdemes elővenni a hétvégén. Lehet, hogy visszanézek a Valheimbe vagy a Phasmophobiába, de a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a Rocket League-ben fogok repkedve focizni a kisautómmal.

Kivi - Engem is elért a Resident Evil-őrület, de jócskán le vagyok még maradva a sorozattal. A Village egy darabig még biztosan várat magára, mert előbb a Resident Evil 7-et szeretném végigjátszani annak összes kisebb kiegészítőjével együtt. Nem valószínű, hogy a hétvégén jut időm erre, de a terv legalább már megvan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


MattMadzz - Hoztam egy nehéz döntést; eladtam a 2080-as kártyámat, hogy végre vehessek egy M1-es Macbook Air lapit. Persze a PC Master Race szelleme tovább él bennem, az elmaradt PS és Xbox játékok kitartanak majd addig, amíg újra normálisan áron lesznek a grafikus kártyák, akkor meg majd jöhet egy 3070, hogy azon verjen szét az ideg a következő Battlefield hibái miatt.

- Alapvetően az a terv, hogy pörög tovább a káosz kampányom a Total War: Warhammerben, de ha lesz hozzá társaság, az sem kizárt, hogy kinyújtóztatom az FPS-izmaimat is egy kis Rainbow Six: Siege-dzsel, nehogy teljesen elfelejtsek célozni.

Chava - A Baldur's Gate: Dark Alliance-szel szemeztem, ám nem sokkal ezelőtt landolt az SSV Normandy SR-1, fedélzetén számos régi ismerőssel, úgyhogy minden egyebet félretéve sokadjára is nekivágok a kalandnak, amelyiknek az első felvonása annak idején előbb győzött meg arról, hogy szükségem van Xbox 360-ra, mint a Halo, a Gears of War, vagy a Fable. Úgy saccolom, hogy a DLC-kkel együtt nagyjából 100 órámat fogja majd felemészteni a Mass Effect Legendary Edition, de cseppet se bánom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)