Hirdetés

A Mass Effect lesz PC-re is!

|

Az ehavi PC Gamer UK szerint a BioWare eddig csak Xbox 360-ra bejelentett sci-rpg-je, a Mass Effect mégiscsak lesz PC-re.

Hirdetés

"Bár hivatalosan még nem jelentették be, de psszt... nekünk megsúgták "valakik", hogy tuti megjelenik a jó öreg PC-re." - írták az angol magazinban. A BioWare egyébként három éve nem csinált semmit PC-re, tehát itt az idő, hogy végre megtörjön a jég...
Aki nem tudja, hogy mi is az az a Mass Effect, az ezt a demo walktrough mozit csekkolja le, garantáltan leesik az álla... (Ez még csak a Microsoft honlapjáról letölthető, de amint lesz tölünk is elérhető verzió, frissítjük vele ezt a hírt. Akinek egyébként van Xbox 360-a, az bármilyen típusú Live-al letöltheti.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)