Hirdetés

Mass Effect 4 - ezért jön csak a jelenlegi generációra

|

Milyen platformokra jön a következő Mass Effect és miben hasonlít majd a Dragon Age: Inquisitionre? A BioWare vezető menedzsere mindkét kérdést megválaszolta.

Hirdetés

A BioWare Edmonton és Montreal vezető menedzsere, Aaryn Flynn időről-időre benyög olyanokat, amitől felkúszik a szemöldökünk a fejünk búbjáig. Így volt ez például azzal is, hogy már játszható állapotban van a sajtó által Mass Effect 4-nek nevezett új Mass Effect projekt és ez hatványozottan igaz Flynn legújabb információjára is.

Flynn a NeoGAF fórumán erősítette meg újra, amit egyszer már megemlítettek, hogy a Mass Effect fejlesztése során csakis a PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra összpontosítanak, az indok pedig a lehető legegyszerűbb: így a hardverekben rejlő lehetőségekre tudnak koncentrálni és nem kötik őket olyan technológiai korlátozások, mint például az első Mass Effect esetében.

A menedzser azt is hozzátette, hogy bár az összes új játékuk a Frostbite motort használja, a Mass Effect (valamint az új IP-jük, amiről még nem akart bővebben beszélni) felhasználja a Dragon Age: Inquisition néhány technológiáját, például a hatalmas, bejárható területeket. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy a kettő játék egyforma lesz, a következő Mass Effect visszanyúl majd a korábbi részekhez, a gazdag múltjából építkezik (itt hozta fel példaként a Mako visszatérését). Flynn elismerte, hogy nagyon büszkék a DA:I sikereire, de nem lesz belőle sablon, amit a többi játékukhoz felhasználnak.

Ti mit vártok a következő Mass Effecttől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)