Hirdetés

A Mass Effect sorozat nem halott, de még nem kész visszatérni

|

A tegnapi N7 nap után felmerült a kérdés, hogy mikor folytatódhat a Mass Effect. Választ is kaptunk rá, bár nem túl kimerítőt.

Hirdetés

Tegnap volt november hetedike, avagy az N7 nap. A BioWare ezt minden évben annak szenteli, hogy megköszönje a rajongók a Mass Effect irányába sugárzott szeretetét és kitartását.

Hirdetés

Az egyetlen izgalmas bejelentés a Mass Effect: Andromeda Xbox One X-es frissítése volt, így a Microsoft legújabb konzoljának tulajdonosai még jobb minőségben élvezhetik a játékot. Az ünnepre kiadott videó érzelgősen mutatja be, mennyi király merch készült, pulóverektől a bögréken át a matricákig.

A játékosok nyilván kíváncsiak arra, hogy mi a helyzet most a Mass Effecttel, meddig pihentetik még, és mik a tervek a jövőre nézve. Mike Gamble producer twitteren nyugtatta meg az érdeklődőket, hogy maradtak még el nem mesélt történetek, és fényes jövő áll a széria előtt. Egyelőre az Anthemre koncentrálnak, illetve egy kisebb csapat a következő Dragon Age-en dolgozik, úgyhogy egy-két évig még nem számíthatunk új Mass Effectre. Hacsak nem vág bele a BioWare is mobilos spin-offok kiadásába valami külsős csapat segítségével. Az Infiltrator egyébként nem is volt rossz, kár, hogy eltüntették a store-okból.

Ti mit szeretnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)