Hirdetés

Mass Effect - next-gen platformokra költözik a trilógia?

|

Előkerült egy érdekes lista melyen a jól ismert űreposz gyűjteményes kiadásának PS4 és Xbox One változata is szerepel. Tessék?

Hirdetés

Ha igaz, amit láttunk, akkor valaki a Zmart Gamesnél nagyon dühös lesz, és nagyon fájni fog neki az a koki, amit a BioWare illetékesétől kapni fog. Ennek az üzletnek az online felületén ugyanis minden előzetes figyelmeztetés nélkül felkerült egy érdekes termék.

A Mass Effect teljes trilógiáját tartalmazó csodacsomag egy PS4 és Xbox One verziója is megtalálható a kínálatban. Az elképesztő sikerrel való tekintettel cseppet sem lennénk meglepve, ha beigazolódna a pletyka, de egyelőre semmilyen hivatalos forrás nem beszélt a Mass Effect next-gen kiadásairól. Valószínű, hogyha tényleg készül ilyen, akkor az csak egy szimpla átirat lesz, de reméljük meglep minket a BioWare néhány extrával is.

Ti szeretnétek egyáltalán next-gen Mass Effect trilógiát, vagy már inkább a folytatás érdekelne mindenkit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)