Hirdetés

A Mass Effect játékosainak döntő többsége szépen viselkedett

|

Hiába lehettünk rosszak, alig néhányan álltak Renegade-nek.

Hirdetés

Azok a legjobb szerepjátékok, amik rengeteg választási lehetőséget adnak a játékosoknak. Egyebek mellett a Mass Effectben is eldönthettük, hogy jó arcok leszünk-e, és a Paragon felé húzunk, vagy szemétkedünk, és Renegade-ként játsszuk végig a játékot. Úgy tűnik, hiába dolgozott utóbbi vonallal a BioWare.

Hirdetés

John Ebenger, a játék egykori cinematic designere Twitteren elmondta, a Mass Effect játékosok nagyjából 92 százaléka Paragon volt. Erre válaszul a Telltale volt narratív dizájnere, Matt Boland is megjegyezte, hogy hasonló arányt láttak saját játékaiknál, hiába próbálták a játékosokat a rossz útra terelni.

Egy 2013-ban kiadott hivatalos statisztika szerint egyébként a Mass Effect 3-ban 64,5% volt a Paragonok és 35,5% a Renegade-ek aránya. Ti melyik oldal felé húztatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)